ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ

Πραγματοποιείστε το όνειρό σας, δίνοντας ένα νέο χαρακτήρα στο παλιό σας σπίτι.

Όλοι επιθυμούμε ένα σπίτι με τη διακόσμηση και τις ανέσεις που ταιριάζουν στην αισθητική μας. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό χρειάζεται να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για τη βελτίωση και την προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα όμορφο και ελκυστικό σπίτι αλλά και ένα πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο. Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον ιδιοκτήτη παλαιού ακινήτου στην ανακαίνισή του είναι πολλοί και διαφορετικοί.

• Για την αποτελεσματική χρήση των χώρων.
• Για να αποκτήσει το σπίτι μοντέρνα εικόνα.
• Για να γίνει πιο λειτουργικό για τους γονείς και τα παιδιά που ζουν εκεί.
• Για την αύξηση της πραγματικής αξίας σε περίπτωση πώλησής του.
• Για την εξοικονόμηση ενέργειας, προσθέτοντας π.χ. μονώσεις ή αλλαγές κουφωμάτων.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ

 • Η συνολική δαπάνη είναι ο πλέον κρίσιμος παράγοντας για τις αποφάσεις μας. Ένας καλός προϋπολογισμός είναι απαραίτητος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Ο σωστός προϋπολογισμός όχι μόνο θα μας ορίσει τι ποσό θα ξοδέψουμε αλλά θα αποτελέσει οδηγό για περικοπές που απαιτούνται.
 • Μετά την δημιουργία του προϋπολογισμού, θα πρέπει να ορίσουμε τις προτεραιότητες των εργασιών και των αλλαγών. Άλλοι θέλουν να ανακαινίσουν τελείως την εμφάνιση του σπιτιού και άλλοι μόνο τις αλλαγές που θεωρούν απαραίτητες. Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από το συνολικό ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε.
 • Χρειάζεται να έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα τις αλλαγές που επιθυμούμε. Οι εκθέσεις και ο ειδικός τύπος που ασχολούνται με το θέμα, μπορούν να αποτελέσουν πηγή ιδεών.
 • Χρειάζεται πάντα η επαγγελματική συμβουλή, για αυτό θα πρέπει να συνεργαστούμε με αξιόπιστους αρχιτέκτονες και διακοσμητές για να τους μεταδώσουμε τις ιδέες μας, ώστε να μπορέσουν να μας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 • Η εσωτερική διακόσμηση απαιτεί πολλή υπομονή, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ διασκεδαστική.

Γενικά οι ανακαινίσεις μπορεί να αποβούν μια αρκετά αγχωτική διαδικασία, αλλά αξίζει τις προσπάθειες για ένα επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να πετύχουμε θαύματα με μερικές μόνο επεμβάσεις στο σπίτι μας. Χρειάζεται μόνο λογική επένδυση και αποτελεσματική χρήση περιορισμένου προϋπολογισμού.

DEINAS HOME

IDEAS

Η ανακαίνιση είναι μια διαδικασία που συχνά φέρνει δυσάρεστες σκέψεις, για το άγχος αλλά και τις δαπανηρές συνέπειες που μπορεί να προκληθούν όταν αυτή γίνεται ερασιτεχνικά. Αν θέλετε να αποφύγετε την αβεβαιότητα αυτή, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία για ολική κάλυψη των χώρων, πετυχαίνοντας έτσι και την τελική ομοιομορφία της όψης του σπιτιού σας. Φροντίζουμε ώστε τον ιδιοκτήτη να μην τον απασχολήσει τίποτα πέρα από την επιλογή μεταξύ των προτάσεων διαρρύθμισης και διακόσμησης που θα του προτείνουμε.
Θεωρούμε υποχρέωση μας ο εκάστοτε ιδιοκτήτης που αποφασίζει να επενδύσει στο ακίνητό του, ν’ απολαμβάνει τα παρακάτω οφέλη:

 • Να μπει σε ένα χώρο που θα είναι φιλόξενος και χαλαρωτικός, ώστε να θέλει πραγματικά να τον ζήσει και να δώσει μία «νέα πνοή» στην ζωή του. Και αυτό επιτυγχάνεται με λειτουργικές αρχιτεκτονικές προτάσεις και διακόσμηση.
 • Να φτιάξει τον  χώρο του χωρίς άγχος και έχοντας φιλική επικοινωνία με έναν άνθρωπο κι όχι με πολλά και διαφορετικά συνεργεία.
 • Να μην υπάρξουν ούτε καθυστερήσεις και εκνευρισμοί, ούτε υπέρβαση του συμφωνημένου κόστους όταν γίνονται οι εργασίες ανακαίνισης. Έτσι, το συμφωνητικό μας είναι απόλυτο στις υποχρεώσεις μας.
 • Να πάρει «το κλειδί στο χέρι»  για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στον χρόνο. Εμείς προσφέρουμε εγγύηση, αλλά και την εμπειρία των ευχαριστημένων πελατών μας.

Αν αυτό που θέλετε είναι μια συνολική ανακατασκευή της οικίας που έχετε, της μεταχειρισμένης που μόλις αγοράσατε ή ακόμα αποπεράτωση παλαιότερης ανέγερσης, τότε στην εταιρεία μας θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Επίσκεψη στο κατάστημα DEINAS cucine

Οι Σύμβουλοι Διακόσμησης του καταστήματος της εταιρείας DEINAS cucine σας υποδέχονται, σας ξεναγούν και σας βοηθούν να επιλέξετε συνθέσεις επίπλων, χρωματισμούς πορτών και επιφανειών εργασίας, τύπους ερμαρίων, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. Η αρχιτεκτονική κάτοψη του χώρου της κουζίνας, του υπνοδωματίου ή του καθιστικού σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό εξατομικευμένων λύσεων, ώστε οι λύσεις που θα σας παρουσιαστούν από τον αρμόδιο Σύμβουλο Διακόσμησης να είναι όσο το δυνατότερο ακριβείς στο τελικό σχέδιο της παραγγελίας. Εναλλακτικά, μια επιμελής επιμέτρηση και καταγραφή του χώρου από εσάς αρκεί για να σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις. Η επόμενη συνάντησή σας με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης θα οριστεί συμπληρώνοντας το Δελτίο Γνωριμίας Πελάτη το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον σχεδιασμό των λύσεων σας.

Σχεδιασμός εξατομικευμένων λύσεων

Δημιουργούμε σχεδιαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις καθημερινές ανάγκες σας με την χρήση εξειδικευμένης σχεδιαστικής εφαρμογής που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές απεικόνισης δύο και τριών διαστάσεων για να δημιουργήσουμε για εσάς την βέλτιστη λύση για τον χώρο σας. Ο προσωπικός σας Σύμβουλος Διακόσμησης αναλαμβάνει από την αρχή ως το τέλος να σχεδιάσει και να σας παρουσιάσει εναλλακτικές λύσεις σε πολλαπλές συναντήσεις, στην διάρκεια των οποίων κάνετε μαζί όλες τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως ικανοποιητικό.

Επιμέτρηση χώρου & Ιδιωτικό Συμφωνητικό

Εφόσον έχετε συμφωνήσει με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης για την αγορά προϊόντων DEINAS, ένας Τεχνικός Εξυπηρέτησης Πελατών επισκέπτεται τον χώρο σας για την τελική επιμέτρηση, βάσει της οποίας δημιουργείται το τελικό σχέδιο (για το οποίο διεξάγεται εσωτερικός τεχνικός έλεγχος) και υπογράφεται το Ιδιωτικό Συμφωνητικό της Παραγγελίας σας.

Παραλαβή & Τοποθέτηση Παραγγελίας

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επικοινωνεί μαζί σας μία εβδομάδα πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας για να κανονιστεί η ημερομηνία μεταφοράς, την οποία ακολουθεί κατά μία ημέρα στο ελάχιστον η ημερομηνία τοποθέτησης.

Aftercare

Οι εγγυήσεις δίνονται με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των προϊόντων, εφόσον αρχικά πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος με αυτοψία Τεχνικού Εξυπηρέτησης Πελατών και εφόσον υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές, να δωθούν Οδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

 • Θέλουμε να είμαστε πάντα αντάξιοι της εμπιστοσύνης που δείχνετε στα προϊόντα μας.
 • Δεσμευόμαστε για τις υποσχέσεις που σας δίνουμε και τις υλοποιούμε με συνεχείς ελέγχους ποιότητας σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας και με πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης άμεσα και γρήγορα.
 • Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας.