Το τμήμα μελετών της εταιρείας μας αποτελείται από ειδικευμένα στελέχη, με επικεφαλή την interior designer Χρύσα Δείνα, που με λεπτομερή μελέτη, αστείρευτη φαντασία και την πολυετή τους πείρα μεταμορφώνουν το σπίτι σας σε έναν άνετο, ζεστό και λειτουργικό χώρο,”ντυμένο” με την τελευταία λέξη της μόδας..έτοιμο για φωτογράφιση!!

Μέσω σχεδιαστικών προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας διαμορφώνεται το μοντέλο που σας ενδιαφέρει σύμφωνα με τα μέτρα σας, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό και σας παρουσιάζεται μέσα από μία 3D εικόνα πιστό αντίγραφο του χώρου σας, δίνοντάς σας έτσι την αίσθηση ότι βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας!!

Και τώρα πια η στιγμή της απόλυτης εμπειρίας του VIRTUAL REALITY έφτασε!!!

Ήρθε η ώρα να μπείτε μέσα στον χώρο σας με τα ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που σας παρέχουμε, να περιηγηθείτε και να νιώστε πως είστε ήδη εκεί!!!

Αυτή η υπηρεσία σας παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πάρετε την πιο σωστή απόφαση μέσα από μία πληθώρα επιλογών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας…