Οι μηχανισμοί και τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα μετατρέψουν την κουζίνα σε ένα πολύ καλά οργανωμένο “οπλοστάσιο” και θα λύσουν μια για πάντα τα χέρια και της πιο απαιτητικής νοικοκυράς!

Οι εταιρείες με τις οποίες έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε είναι κορυφαίες στο είδος τους και έχουν σαν κύριο γνώμονά τους την εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα τους και απόδειξη αυτού είναι οι πολύχρονες εγγυήσεις που τα συνοδεύουν!

Οι μηχανισμοί και τα αξεσουάρ στην ντουλάπα βοηθούν στην καλύτερη οργάνωσή της, στην ευκολότερη και γρηγορότερη εύρεση των αντικειμένων και στην ευκολία πρόσβασης σε “τυφλά” σημεία, που είναι είτε ψηλά είτε βαθειά.

Ο σωστός φωτισμός στην κουζίνα είναι αυτός που εκτός από μία πολύ καλή ορατότητα στον πάγκο εργασίας και στο εσωτερικό των ντουλαπιών, θα χαρίσει και μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο!

Ο φωτισμός στην ντουλάπα έχει περισσότερο λειτουργικό χαρακτήρα παρά αισθητικό. Μας βοηθάει να διακρίνουμε καθαρά όλα τα αντικείμενα του εσωτερικού της και να επιλέγουμε εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλουμε.

Οι επιλογές πολλές…μένει μόνο να βρείτε αυτό που σας εκφράζει.