ΔΕΙΝΑΣ - Έπιπλα κουζίνας

ΑΠΟ ΤΟ 1965

Κουζίνες Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία ΔΕΙΝΑΣ ιδρύθηκε το 1965 και μετρά μέχρι σήμερα 56 χρόνια επιτυχημένης πορείας πάνω στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, και όχι μόνο, που εμπιστεύτηκαν οι παλαιότεροι και εξακολουθούν να εμπιστεύονται και οι νεότερες γενιές.

Τα ντουλάπια κουζίνας DEINAS cucine έχουν εδραιωθεί στο χώρου του επίπλου στην Θεσσαλονίκη και την ελληνική αγορά με την υψηλή τους αισθητική, την άριστη ποιότητα και την ισχυρή προσωπικότητα που τα χαρακτηρίζει! Δίνουν στο σπίτι σας έναν μοναδικό χαρακτήρα, είτε είστε λάτρεις του μοντέρνου επίπλου, είτε του κλασσικού. Συνδυάζουν, επίσης και με έναν όμορφο, άρτιο και έξυπνο τρόπο την μοντέρνα κουζίνα και την παραδοσιακή κουζίνα για εσάς που τα θέλετε όλα σε 1!

Επίσης, εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, η εταιρεία DEINAS cucine σας παρέχει και μία τεράστια συλλογή από ντουλάπεςντουλάπια κουζίναςβεστιάριαέπιπλα μπάνιουέπιπλα κρεβατοκάμαραςσύνθετασυνθέσεις επίπλων TVειδικές κατασκευέςπαιδικά έπιπλαεφηβικά έπιπλα, όπως επίσης και μία πλούσια γκάμα από ηλεκτρικές συσκευέςνεροχύτεςμπαταρίες κουζίνας και πηγές φωτισμού κορυφαίων εταιρειών, συμπληρώνοντας έτσι όλα κομμάτια που απαρτίζουν ένα σύγχρονο σπίτι με απώτερο σκοπό να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε ένα πλήρες, εξυπηρετικό και επωφελές για εσάς πακέτο  χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολύτιμο χρόνο, ενέργεια και φυσικά, χρήματα!

Η έδρα και τα γραφεία της εταιρείας DEINAS cucine στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με πλήρη μηχανικό εξοπλισμό και ανθρώπους απόλυτα εξειδικευμένους στον τομέα τους. Γι’ αυτό και μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε απαίτηση. Από ειδικές διαστάσεις και κατασκευές, μέχρι ιδιαίτερους χρωματισμούς και αποχρώσεις!

Κουζίνες Θεσσαλονίκη
Κουζίνες Θεσσαλονίκη
Κουζίνες Θεσσαλονίκη
Κουζίνες Θεσσαλονίκη

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία της από την πρώτη στιγμή βασίστηκε σε 3 βασικές παραμέτρους :

  • Στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη από την παραγγελία ως την υλοποίησή της, μέχρι και την κάλυψη αναγκών που μπορεί να προκύψουν αργότερα.
  • Στην ιδανική αντιστοιχεία ποιότητας και τιμής για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει εξαιρετική ποιότητα και σε χαμηλή τιμή.
  • Στην ανάπτυξη ανθρώπινων σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη γιατί το πιο σημαντικό είναι να νοιώθει κανείς άνετα με αυτόν που θα επιλέξει να συνεργαστεί για έναν τόσο προσωπικό χώρο, όπως είναι το σπίτι του, και να ξέρει πως θα τον καταλάβει και θα τον αντιμετωπίσει πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως πελάτη!

Στο κατάστημά μας στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 226, στη Θεσσαλονίκη, θα σας υποδεχθεί το αρμόδιο προσωπικό μας, που απαρτίζεται από έμπειρους διακοσμητές και σχεδιαστές επίπλων, και θα σας ξεναγήσει στο χώρο μας όπου εκτός από έπιπλα κουζίναςέπιπλα μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίωνσυρόμενες ντουλάπεςανοιγόμενες ντουλάπες, θα βρείτε επίσης και ηλεκτρικές συσκευές  Teka – Franke – Kuppersbushαπορροφητήρες Elica – Airone κ.α πάγκοι κουζίνας Corian – Τεχνογρανίτης – Neolith – CompactTopμηχανισμοί κουζίναςμηχανισμοί ντουλάπας, φωτισμός κουζίναςφωτισμός ντουλάπας κ.α. Με την μεγάλη τους εμπειρία και την πλούσια φαντασία τους θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σπίτι όπως ακριβώς το ονειρευτήκατε!

“Your home..? Our job!!!  Design and quality for everyone…”  είναι το μοτο που εκφράζει 100% την φιλοσοφία της DEINAS cucine και αυτό γιατί θεωρεί πως το σπίτι σας είναι δική της προσωπική υπόθεση και προσφέρει απαράμιλλη αισθητική και εξαιρετική ποιότητα σε όλους!

Κουζίνες Θεσσαλονίκη DEINAS cucine

Κουζίνες Θεσσαλονίκη